2012. január 22., vasárnap

Lonely Planet Afganisztán útikönyv angol - új - Jelenlegi ára: 5 990 Ft ?


FONTOS!!! Kérek mindenkit, hogy MINDENT olvasson el alaposan amit itt lejjebb leírtam!!! A legtöbb lehetséges kérdésre megtalálhatók itt a válaszok.
 
Személyes átvétel és postázási díjak a "Szállítási és garanciális feltételek" fülön vagy a "Szállítás és fizetés" ablakban leírtak szerint.
 
Rendelésre! Átlagos szállítási idő 8-10 munkanap. (Na még egyszer -  a könyv külföldről érkezik, a szállítási idő optimális esetben 3-4 nap, maximum 8-10 nap). A könyv nem vehető át azonnal - kérem senki ne mondja ezek után hogy félreértette!!! )
 
Sajnos a rossz tapasztalatok miatt, ha kevesebb mint 15 értékeléssel rendelkezel vagy sok a negatív / semleges visszajelzésed kizárólag előlegfizetés vagy előre fizetés esetén rendelem meg a terméket.
 
 
A Lonely Planet útikönyvek évtizedek óta a világot ÖNÁLLÓAN felfedezni vágyó utazók bibliájának számítanak. A könyvek csak nagyon kevés képet tartalmaznak, értékük a rengeteg, folyamatosan frissített információban rejlik amelyek segítségével a Föld legeldugottabb helyein is biztosan el tudunk igazodni a helyi közlekedés (helyi és helyközi buszok, vonatok, pályaudvarok, viteldíjak), szállások (helytől függően akár már 5-6 dollártól), étkezési lehetőségek (ételek, éttermek, árak), szokások és kultúrák világában. A Lonely Planet könyvek elsősorban az eldugottabb helyeken, a tömegturizmus által kevésbé látogatott országokban használhatók, ahol nem könnyű elboldogulni a helyi forgatagban és szinte vadászni kell szállásra, közlekedési eszközre és étkezési lehetőségre. Természetesen tökéletesen használhatók az ismert és népszerű turisztikai célpontok esetében is.
 
 
1st Edition / August 2007
ISBN:   9781740596428
244 pp  / 12 pp colour  / 20 maps
 
Afghanistan was once known for its dramatic mountains and unparalleled hospitality, but sadly its image has become more closely associated with war and terrorism in recent years. But with the right information at hand, this incredible country still offers both natural and manmade delights.
    * Advice from resident expats on working and safety in Afghanistan
    * Specialist contributors write on trekking in the Wakhan and Afghan Pamir
    * Lonely Planet founder Tony Wheeler reflects on Afghanistan over the decades
    * Trustworthy accommodation recommendations
Állapot: új. Angol nyelvű.


Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-21 01:10
. Lonely Planet Afganisztán útikönyv angol - új - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Fontos