2012. február 29., szerda

Citizen Eco-Drive SKYHAWK - Jelenlegi ára: 20 000 Ft -

Eladó a képeken látható Citizen Eco-Drive Skyhawk karóra, doboz és útmutató nélkül. Water Resistant 10Bar, Rozsdamentes-acél óratok és szíj, stopper, visszaszámláló stopper, három ébresztés, dátum jelzés, zónaidő. Az óra alapjában véve jó állapotban van, használatból eredő karcok vannak rajta, minden funkciója tökéletesen működik. A lünetta belső gyűrűje hiányzik ( a működést ez nem befolyásolja, avatatlan szem észre sem veszi ennek hiányát), kérem csak ennek tudatában licitálni. Az óratok átmérő korona nélkül 43mm, koronával 46mm, csuklóméret kb. 20-20. 5cm.
Minimálárra vonatkozó kérdéseket kérem mellőzni, mindenki annyit licitáljon amennyit saját belátása szerint megér.
Utalás vagy bank-pénztári befizetés esetén a postaköltség 650Ft, magyarországi címre ajánlott küldeményként a vevő felelősségére, vagy érték-biztosítva 2500Ft,
utánvéttel nem küldöm!
Személyes átvétel Ráckevén vagy Szigetbecsén.
Csere nem érdekel!
Megkérném a tisztelt felhasználókat, hogy csak olyan licitáljon, aki az aukció zárását követően 24 órán belül felveszi velem a kapcsolatot e-mailen és 4 napon belül átutalja a kialakult vételárat. A termékre kipróbálási-megtekintési garanciát tudok vállalni, mivel ez egy mangáneladás így egyebet nem áll módomban.
Csak akkor licitálj, ha a fent leírtakat tudomásul vetted és éppen erre az órára van szükséged, licitet nem áll módomban töröltetni.
Jó licitálást!


Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-28 19:10
. Citizen Eco-Drive SKYHAWK - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Fontos